Spørgeskemaer, afstemninger, ratings ...

Integrer spørgeskemaer på dine egen side og udnyt "spin off" effekten

Spørgeskemaer og afstemninger er et rigtig godt marketingredskab, der kan give dig værdifuld information om dine kunder og emner. Du kan skabe en frugtbar interaktion mellem din virksomhed og dine kunder, og som kan knytte kunderne tættere til dit koncept.

Specielt hvis du integrere spørgeskema-aktiviter direkte på din side, så de indgår som en del af dit koncept.
Det giver en høj troværdighed til den aktivitet, du vil gennemføre.


Det er nemt
Det er nemt at integrere spørgeskema-modulet på din egen side via en simpel “iFrame”, og du kan integrere lige så mange skemaer/aktiviteter, som du har behov for.

På den måde er en spørgeskema-aktivitet en integreret del af din på din shop, og du kan kan, efter at brugerne har udfyldt et skema, sende dem videre til en “landingpage”, som du selv definerer - til et godt tilbud, et relevant produkt, en rabatkode…

Du styrer din spørgeskemaer via vores administrationsmodul, som du kan logge ind på, ved at oprette en graits brugerkonto.

Her kan du oprette dine spørgeskemaaktiviteter, så de automatisk startes og sluttes på valgte datoer. Du kan løbende følge med i de indkomne besvarelser, og du kan eventuelt trække tilmelding og andre data ud til brug for nyhedsbreve o.l.

Ring på 7020 1727 og få mere at vide.


Domestic Interactive aps
Præstegårdsmarken 1, Nim
DK-8740 Brædstrup
T.: +45 7020 1727
E.: mail@domestic.dk
CVR-nr.: DK-25093682
Cookie- og privatlivspolitik