Info om os


Domestic Interactive aps
Præstegårdsmarken 1, Nim
DK-8740 Brædstrup
Danmark
E.: mail@domestic.dk
T.: +45 7020 1727
CVR-nr. 25093682Kort fortalt:
Domestic er oprindelig født ud af reklamebureauet ADtention tilbage i 1998, hvor vi udvilkede det første modul til det, der senere skulle blive til TeamPlanner projektstyringssystemet.

I 1999 blev Domestic en selvstændig virksomhed, der lige siden har udviklet og markedsført TeamPlanner - primært til reklamebureauer og andre kreative virksomheder.

I takt med internettets vokseværk er der siden hen også løst beslægtede opgaver, hvor integrationen mellem databasesystemer og websites har været det primære omdrejningspunkt.

I dag leverer vi - ud over TeamPlanner - specialdesignede webshops og andre webbaserede løsninger med et databasebaseret backend administrationssystem - WebOne, der ofte er integreret med et eksisterende ERP-system.

Vores styrke er at bygge funktionalitet og marketingorienteret tænkning ind i den ellers meget traditionele excel-tankegang, der præger administrative systemer og standardløsninger.

Vi er en lille virksomhed, der gennem stærke netværkspartnere også kan løse komplicerede opgaver - med udgangspunkt i vores basisløsninger eller helt fra bunden.


Domestic Interactive aps
Præstegårdsmarken 1, Nim
DK-8740 Brædstrup
T.: +45 7020 1727
E.: mail@domestic.dk
CVR-nr.: DK-25093682
Cookie- og privatlivspolitik