Konkurrencer giver trafik på din side, og får din liste med nyhedsbrevmodtagere til at vokse


Konkurrencer skal afvilkles på dine egen side.
Det får du mest ud af.


Konkurrencer er populære på de sociale medier - specielt på Facebook. Men hvis du vælge kun at gennemføre din konkurrencer her, så går du glip at den trafik, som en konkurrence kan give.

Og du går glip af de nyhedsbrevmodtagere, der kan samles gennem konkurrencen.

Der er altså rigtig god grund til afholde konkurrencer på din egen side.


Det er nemt

Det er nemt at integrere konkurrencemodulet på din egen side via en simpel “iFrame”. Det skal bare gøre en gang for alle.

På den måde får du konkurrencedeltagerne ind på din shop, og du kan kan, efter de har tilmeldt sig konkurrencen, sende dem videre til en “landingpage”, som du selv definerer - et godt tilbud, et relevant produkt, en rabatkode…

Du styrer din konkurrencer via vores administrationsmodul, som du kan logge ind på, ved at oprette en gratis brugerkonto.

Her kan du oprette dine konkurrencer, så de automatisk startes og sluttes på valgte datoer. Du kan løbende følge med i antallet af deltagere, og du kan se, hvor mange af disse, der er helt nye tilmeldinger, som du ikke allerede har i din liste med nyhedsbrevmodtagere.

Du kan løbende trække tilmeldingerne ud som en data-fil til din nyhedsbrev liste, og når en konkurrence er afsluttet, trækker du lod om præmien - eller præmierne - ved et enkelt klik på en knap.


Du betaler først, når en konkurrence startes

Vores prisstruktur er meget enkel: Du betaler et engangsbeløb for at starte og køre en konkurrence i 30 dage. Herudover er der ingen omkostninger.

Ønsker du at forlænge perioden, kan du gøre det til en reduceret pris pr. 30 dage.

Der er altså ingen faste omkostninger til abonnement eller andre faste udgifter, og der er ikke noget loft på, hvor mange tilmeldinger, du kan modtage på en konkurrence.

Så det er bare om at komme i gang!

Ring på 7020 1727 og få oprettet et login.Domestic Interactive aps
Præstegårdsmarken 1, Nim
DK-8740 Brædstrup
T.: +45 7020 1727
E.: mail@domestic.dk
CVR-nr.: DK-25093682
Cookie- og privatlivspolitik