Konkurrencer giver trafik på din side, og får din liste med nyhedsbrevmodtagere til at vokse


Opret en gratis brugerkonto
Indtast dinemail.
Så får du sendt et link til din brugeroprettelse om et øjeblik.
- Og så er du i gang.Konkurrencer skal afvilkles på dine egen side.
Det får du mest ud af.


Konkurrencer er populære på de sociale medier - specielt på Facebook. Men hvis du vælge kun at gennemføre din konkurrencer her, så går du glip at den trafik, som en konkurrence kan give.

Og du går glip af de nyhedsbrevmodtagere, der kan samles gennem konkurrencen.

Der er altså rigtig god grund til afholde konkurrencer på din egen side.

Prøv konkurrencemodulet ved at klikke her


Det er nemt

Det er nemt at integrere konkurrencemodulet på din egen side via en simpel “iFrame”. Det skal bare gøre en gang for alle.

På den måde får du konkurrencedeltagerne ind på din shop, og du kan kan, efter de har tilmeldt sig konkurrencen, sende dem videre til en “landingpage”, som du selv definerer - et godt tilbud, et relevant produkt, en rabatkode…

Du styrer din konkurrencer via vores administrationsmodul, som du kan logge ind på, ved at oprette en gratis brugerkonto.

Her kan du oprette dine konkurrencer, så de automatisk startes og sluttes på valgte datoer. Du kan løbende følge med i antallet af deltagere, og du kan se, hvor mange af disse, der er helt nye tilmeldinger, som du ikke allerede har i din liste med nyhedsbrevmodtagere.

Du kan løbende trække tilmeldingerne ud som en data-fil til din nyhedsbrev liste, og når en konkurrence er afsluttet, trækker du lod om præmien - eller præmierne - ved et enkelt klik på en knap.


Du betaler først, når en konkurrence startes

Vores prisstruktur er meget enkel: Du betaler et engangsbeløb for at starte og køre en konkurrence i 30 dage. Herudover er der ingen omkostninger.

Ønsker du at forlænge perioden, kan du gøre det til en reduceret pris pr. 30 dage.

Se vores prisliste ved at klikke her: Prisliste

Der er altså ingen faste omkostninger til abonnement eller andre faste udgifter, og der er ikke noget loft på, hvor mange tilmeldinger, du kan modtage på en konkurrence.

Så det er bare om at komme i gang!


Opret dit login nu, så du kan prøve, hvor nemt det er

Du klikker her for at få et link til oprettelse af dine login-data. Så kan du om få minutter begynde at oprette din første konkurrence.

Når du har oprettet dine data og modtaget din velkomstmail, kan du logge ind i admininstrationsmodulet, der også giver dig mulighed for at oprette spørgeskemaer og afstemninger, der ligeledes kan integreres på din egen side og betales efter samme princip som konkurrencerne.

Du skal være opmærksom på, at konkurrencer og spørgeskemaer er skalerbare, så de fungerer på alle platforme, men at administrationsmodulet bør anvendes på en PC/Mac af hensyn til skærmstørrelsen.

Til administrationsmodulet anbefaler vi, at du anvender Chrome, Safari eller en nyere Internet Explorer som browser. Firefox er ikke velegnet.